Actualitat Nubulus

Temporada nadalenca d'Amazon. Coneix tots els detalls per millorar les vendes!

13/12/2023

La temporada nadalenca d'Amazon és la venda més gran de tot l'any i comença unes setmanes abans de Nadal.

A finals de novembre ja va començar la temporada de vendes nadalenques i estaran les millors ofertes i promocions fins a finals de desembre.

Vols conèixer tots els detalls del més capdavanter en vendes d'Amazon? Continua llegint!

Estratègies de venda per a Nadal a Amazon.

Si ets venedor habitual d'Amazon, aquestes dates són una gran oportunitat per augmentar les vendes i assolir els teus objectius. Aprofita les festes de Nadal, per oferir els teus millors productes i preus, arribaràs a més usuaris i et coneixerà més gent.

Et presentem estratègies de venda que t'ajudaran a arribar a dalt de tot a Amazon, aquest Nadal:

1-Investigació de productes més venuts: Per fer-te una idea dels productes més demandats per Nadal, fes una investigació i comprova quins són els més venuts, tria els teus productes guanyadors, evita productes molt competitius, ofereix preus atractius i no t'oblidis, d'estudiar la rendibilitat i els beneficis dels teus productes.

2.-Tingues les teves existències preparades: Com et podràs imaginar per Nadal “es disparen” les vendes, així que, comprova les teves existències per poder atendre la demanda i apunta com a prioritat en aquestes dates, controlar l'inventari.

3.-Ofertes i promocions atractives al desembre: Una manera de millorar les teves vendes a Amazon durant la campanya nadalenca, és oferint ofertes i promocions atractives als usuaris. Pots jugar amb el màrqueting i oferir diferents promocions interessants, com ara: Ofertes llampec, descomptes, ofertes del dia…

4.-Estratègies eficaces de preu: Ofereix descomptes en articles complementaris, controla els preus de la teva competència directa per assegurar-te tenir el millor preu i seguir sent competitiu.

5.-Prepara't abans de les dates assenyalades: Durant el mes de desembre Amazon rebrà més visites que durant tot l'any i, per tant, més vendes. Hi ha dies assenyalats a les festes en què, les vendes tenen el seu punt àlgid així que, assegura't de tenir tot controlat i revisa molt bé l'inventari, així com, solucions que pots oferir si s'acaben els productes que estàs oferint.

Si tens en compte aquestes estratègies, el mes de desembre serà el millor mes de vendes, aprofita les festes per oferir els millors productes i preus competitius.

I, després de Nadal, segueixen les vendes a Amazon.

Un cop finalitzades les dates nadalenques, les vendes no paren i arriben les rebaixes de després de Nadal, una altra oportunitat estupenda per convertir-te en el líder d'Amazon 😉

Les rebaixes posteriors a la campanya nadalenca, et poden donar molt de joc, no només per seguir venent i millorar els teus números, sinó també, per finalitzar amb l'inventari de Nadal i aconseguir al gener. Unes vendes molt Top!

A continuació, et deixem unes recomanacions bàsiques per aprofitar al màxim les rebaixes posteriors de Nadal. No t'ho perdis!

-Aprofita per vendre la resta d'inventari: Les rebaixes posteriors a la campanya de Nadal, és l'oportunitat perfecta, per vendre la resta de l'inventari de Nadal i fer-ne lloc, pels teus nous productes.

Ofereix descomptes i promocions competitives o ven els teus productes a paquets més interessants per als usuaris.

-Utilitza les Despeses d'Enviament Gratis i millora les vendes: Fes servir estratègies per vendre tot l'inventari de Nadal, una d'elles, és oferir les despeses d'enviament gratuïtes i també pots ampliar el temps de la garantia.

-Liquidacions per temps limitat: Usar el concepte “liquidació per temps limitat” fa una sensació d'urgència i genera més interès en els usuaris, aprofita i fes les teves pròpies liquidacions especials.

Sense cap dubte, tant el desembre com el gener, són mesos de gran moviment quant a vendes ens referim, treu el màxim partit a aquestes dates és la campanya de Nadal, per convertir-te en líder de vendes a Amazon 😉

Una oportunitat magnífica no només per aconseguir uns excel·lents números a les vendes d'Amazon, sinó també, perquè et coneguin més usuaris i rebre més comentaris positius sobre els teus productes.

Ofereix la teva millor versió, estudia la teva competència directa, els productes més venuts i crea la teva estratègia per a la campanya de Nadal 2023 a Amazon. Sort amb les vendes!

Actualitat Nubulus

.