Actualitat Nubulus

Sistemes TPV adapta el teu comerç als nous temps.

24/05/2023

Els sistemes de TPV (Terminal Punt de Venda) són una eina essencial per a qualsevol negoci que vulgui acceptar pagaments amb targeta de manera eficient i segura. Actualment, la majoria de nosaltres fem els pagaments, mitjançant targeta, ja sigui quan farem la compra diària o per pagar l'hotel quan estem de vacances.

És per això que, tenir un sistema de TPV al teu comerç, ja sigui gran o petit, és fonamental perquè qualsevol persona que així ho vulgui, pugui fer el pagament amb targeta, facilitant el procés de pagament i adaptant-nos als nous temps.

Si tot i ser un dels mètodes més usats en el petit i mitjà comerç, no coneixes gaire bé tot el que et poden oferir els TPV, t'ho detallem a continuació.

Avantatges del TPV per al teu comerç, més control i eficàcia.

-Et permeten acceptar pagaments amb targeta de crèdit i dèbit, augmentant així el nombre de vendes i fent més fàcil al consumidor la realització del pagament.

-Els TPV són segurs i fiables, les teves transaccions es processaran de manera segura i al moment.

-Són fàcils d'usar i configurar, de manera que podràs començar a realitzar les transaccions que requereixis en qüestió de segons, un cop hagis adquirit el teu TPV.

Per treure el màxim profit al sistema TPV, cal tenir en compte abans de contractar-lo, diversos aspectes que marcaran la diferència. Has de tenir en compte el maquinari, serien els ordinadors o dispositius, CPU, impressora de tiquets, codis de barres, bandes magnètiques… i per altra banda, el programari, el programa de gestió per tenir tota la informació de les transaccions entre altres dades de interès.

Si t'has posat a investigar una mica per fer el pas i instal·lar un TPV eficaç al teu comerç, hauràs vist que hi ha un munt d'opcions i possibilitats per fer-ho. Nosaltres et recomanem Holded, un sistema de TPV dissenyat especialment per a pimes i que inclou tot allò que necessites per portar el teu comerç a un altre nivell. T'expliquem les característiques principals perquè t'animis a fer el pas i instal·lar el teu TPV.

 

TPV de Holded, dissenyat especialment per a pimes.

-Podràs connectar la teva botiga física i controlar-ho tot, des d'un mateix lloc, amb l'estalvi de temps i processos que això suposa.

-Completar vendes i emetre reemborsaments, facilitant molt el procés de pagament i la gestió pròpia sobre una botiga física.

-Imprimir rebuts, enviar-los per email per a aquells clients que així ho sol·licitin i tenir sempre a mà un historial detallat de totes les vendes i transaccions realitzades al comerç.

-Control i seguiment de l'estoc, un dels punts més importants de qualsevol pime, és el control exhaustiu de l'estoc, el sistema TPV de Holded, us permet portar un control de manera senzilla i fàcil, de l'estoc dels productes de la vostra botiga.

-Crear seients comptables de manera automàtica, facilitant molt el procés i millorant considerablement el control de la comptabilitat de la botiga.

-És fàcil d'instal·lar i utilitzar, a més de rebre la informació i suport necessari, sempre que així ho necessitis.

-El TPV de Holded és compatible amb altres dispositius, amb impressores de rebut, caixes registradors i escàners de codis, amb la qual cosa no t'has de preocupar, ja que podràs seguir usant els mateixos dispositius actuals.

Millors per a la teva pime gràcies al sistema de pagament TPV.

Si encara et queda algun dubte sobre l'avenç i l'impuls que pot significar per al teu negoci la instal·lació d'un TPV, et mostrem alguns dels avantatges d'usar TPV al teu comerç.

-Atenció al client: Si no tens avui dia un sistema de TPV a la teva pime, estaràs probablement perdent clients, que usen majoritàriament aquest mètode de pagament, donant una imatge poc actualitzada als teus clients.

-Modernitat i adaptabilitat: Oferir als teus clients un sistema de pagament TPV, representa que la teva empresa està a l'última quant a modernitat i adaptabilitat als nous temps i als teus clients, notaran la teva preocupació i avenç per oferir-los sempre el millor.

-Millor gestió de la teva empresa: Instal·lar un sistema de TPV a la teva botiga, donarà un gir de 180º a la gestió de la teva empresa, millor control d'estoc, de les vendes realitzades, historial de les transaccions…

-Disminueixen els errors a la caixa: Gràcies al TPV, notaràs com disminueixen els errors de caixa o tancament de caixa en finalitzar la jornada laboral.

Esperem que, amb aquest article hagis resolt els teus dubtes sobre els sistemes TPV i t'hi llencis amb la nostra recomanació específica de Holded, no deixis passar un dia més i ofereix als teus clients totes les opcions de pagament actuals. Ens veiem a la propera entrada del bloc.

SERVEIS

Disseny Web

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

3/3/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local

Modelatge 3D

SERVEIS

1/8/2023 0:00:00

Modelatge 3D

Modelatge 3D

Empreses que han confiat en nosaltres.