Actualitat Nubulus

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

01/02/2022

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?, les ajudes europees per a pimes i autònoms


La transformació digital és un fet impossible d'ignorar. El creixement d'una organització depèn en bona part de la seva capacitat d'adaptar-se a les noves tecnologies i seguir el ritme de les demandes exigents del mercat en aquest àmbit.
Una preocupació genuïna que sorgeix és Com podem fer aquests canvis si no comptem amb prou recursos? La resposta a aquesta pregunta la desenvoluparem en les línies següents. Coneguem tot sobre el Kit Digital.


Què és el Kit Digital?


La digitalització d'un negoci s'ha considerat com un aspecte fonamental per incrementar la productivitat i garantir-ne la permanència en el temps. No es tracta només de crear una empresa sinó de mantenir-la.
El Kit Digital consisteix en una iniciativa innovadora que promou el Govern espanyol a través del Ministeri d'Afers Econòmics i Transformació Digital. Aquest objectiu té com a objectiu impulsar la digitalització d'autònoms, petites i mitjanes empreses.
Els interessats podran optar per ajudes econòmiques destinades específicament a generar-ne la modernització tecnològica. Per exemple, el desenvolupament de botigues en línia, pàgines web, ampliar la visibilitat en xarxes socials, intel·ligència empresarial i analítica, gestió de processos o ciberseguretat.


Com sol·licitar el Kit Digital

La sol·licitud es desenvolupa de manera online de la següent manera:

Qui podrà sol·licitar el Kit Digital

Aquest programa podrà ser sol·licitat per petites empreses, treballadors autònoms o microempreses. És igual el sector productiu o activitat econòmica que duguin a terme. Així mateix, els agents digitalitzadors tenen la possibilitat de processar aquesta sol·licitud i esdevenir el suport dels altres beneficiaris.

Els ajuts s'han establert a 3 segments de beneficiaris:

 • Primer segment: Petites empreses entre 10 i 49 empleats. Limport ascendirà a un màxim de 12.000 euros.
 • Segon segment: Empreses o microempreses amb una nòmina entre 3 i 9 empleats. En aquesta categoria, el bo no serà més gran de 6.000 euros.
 • Tercer segment: Empreses, microempreses i autònoms entre 1 i 2 empleats. Lajuda màxima a atorgar serà per la quantitat de 2.000 euros.

Requisits i condicions per poder sol·licitar l'ajut

Hi ha una sèrie de requisits i condicions per poder sol·licitar l'ajuda, com ara:

 • El sol·licitant ha de ser autònom, microempresa o petita empresa.
 • Donar compliment als límits financers estipulats.
 • Tenir l'antiguitat mínima establerta per convocatòria i estar en situació dalta.
 • No haver estat catalogada com a empresa en crisi.
 • Estar al dia amb les obligacions en matèria tributària i de seguretat social.
 • No tenir vinculació amb alguna ordre de recuperació pendent de la Comissió Europea en què s'hagi declarat un ajut il·legal i incompatible amb el mercat comú.
 • No infringir larticle 13.2 de la Llei 38/2003 de 17 de novembre, General de Subvencions.
 • No haver superat el límit d'ajuts de petita quantia.
 • Haver completat el test d'autodiagnòstic a la plataforma.

Categories de solucions del Kit Digital

Les ajudes del kit digital estan emmarcades en aquestes 10 categories:

Què és un Agent Digitalitzador?

Els agents digitalitzadors són empreses que s'encarreguen d'oferir serveis tecnològics de consultoria i assessorament per a la transformació digital de pimes, autònoms o altres entitats beneficiàries d'aquest programa.
Estan completament qualificats i acreditats per fer l'acompanyament respectiu per tal de complir les metes traçades. Les seves funcions principals tenen a veure amb el desenvolupament de les accions que presenta el catàleg de solucions del Kit Digital.
Les ajudes del programa seran canalitzades a través dels serveis prestats pels agents digitalitzadors que s'hi hagin adherit.


Quin és limport de la subvenció del Kit Digital?

Limport de la subvenció o ajuts per a la transformació digital varia segons el tipus de beneficiari i categoria aprovada.

SERVEIS

Disseny Web

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

3/3/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local

Modelatge 3D

SERVEIS

1/8/2023 0:00:00

Modelatge 3D

Modelatge 3D

Empreses que han confiat en nosaltres.