Actualitat Nubulus

Per què, és una bona idea, tenir un logotip en 3D.

15/09/2023

Com bé sabràs, sempre s'ha dit que "la clau de l'èxit d'un logotip és que sigui senzill, fàcil de recordar i d'identificar". Això en línies generals, continua sent cert, però avui dia, per destacar amb el teu logotip, es necessita més.

Què és un logotip en 3D?

Actualment, pots fer servir el teu logotip i imatges representatives de la teva empresa, amb l'afegit de les 3 dimensions , aconseguint efectes molt originals que t'ajudaran, sens dubte, a destacar entre la teva competència més directa.

Si encara tens dubtes de si unir-te a aquesta nova tendència de creació de logos 3D , et donem unes quantes raons perquè, acabis de decidir-te:

1.-Millor imatge de l'empresa: Avui dia, són moltes les empreses, fixa't en els grans… que, han creat el seu logotip en 3D, és una manera de millorar la imatge i oferir als seus seguidors noves tendències i opcions de disseny .

2.-Atrauràs més visites a la teva web: Si veuen el logotip en 3D i els agrada la idea, compartiran el teu lloc web amb amics perquè vegin com és un logotip en 3D, cridarà l'atenció i més gent entrarà a la teva web per veure qui ets i què fas.

3.-Mostra la teva creativitat i modernitat: És una bona manera de mostrar als teus clients que, ets una persona creativa, moderna i t'uneixes a les noves tendències, per fer destacar la teva empresa.

4.-Preocupació per la teva marca i les noves tendències: Encara que, no ho creguis, els usuaris s'adonen més de la que sembla, cada cop que incorpores una novetat, tendència i mostres els teus avenços en aquest sentit.

5.-Beneficis per a la teva imatge de marca: Tot el que inverteixis a la teva marca, millorar, avançar i adaptar-te a les noves tendències, serà un benefici, per a la teva imatge professional.

A més, d'aquestes raons, et direm que quan vegis el resultat del teu logotip en 3D, t'agradarà tant que, pensaràs Per què no ho hauré fet abans?

Apostem més pel visual i l'impacte que ens produeixi.

Si reflexiones una mica, t'adonaràs que fins i tot tu, cada vegada, ets més visual i et fixes més en la imatge i no tant, en el text. De fet, consumisme molt més, aquell contingut visual que, com se sol dir, ens entra pels ulls.

És per això que, has de donar molta importància a les imatges, dissenys i logo de la teva empresa , perquè, els teus clients i futurs clients, és en el primer que es fixaran i sabran molt bé, adonar-se'n, si cuides o no, aquest tipus de detalls.

No és el mateix entrar a una web per primera vegada, cuidada, amb bones imatges, estil propi i un logotip a l'última en 3D, que sí, entres en una web i no compta amb cap d'aquests aspectes. La teva imatge del professional que hi ha darrere d'aquesta web ha d'estar perfectament cuidada i seguir les noves tendències per aconseguir destacar.

Si ets un professional del màrqueting, per exemple, un futur client s'emportarà una molt bona imatge de tu, si tens una web a l'alçada i amb detalls tan nous, com un logotip en 3D . Destacaràs davant d'una altra empresa de la competència que no en tingui.

Podràs fer-lo servir en tants formats com vulguis.

El millor de tenir el teu propi logo 3D , és que, pots fer-lo servir en tants formats com siguis capaç d'imaginar.

Pots utilitzar-lo per als teus dissenys a les xarxes socials, inclou el logotip 3D en el disseny de les stories d'Instagram i estaràs tenint punts extra, davant de la teva competència. És per tots sabut que, a les RRSS, has de destacar, buscar l'originalitat i fer dissenys impactants per arribar al públic més gran possible. Incloure el teu logotip 3D en els dissenys, t'ajudarà a tenir més originalitat i creativitat.

A Nubulus , fem logos 3D per a empreses , si vols unir-te a aquesta nova tendència i sorprendre a la teva comunitat amb un nou logo, contacta amb nosaltres i ens encarreguem de tot T'esperem!

Actualitat Nubulus

.