Actualitat Nubulus

Meta i la seva carrera amb la Intel·ligència Artificial: La integrarà a Whatsaap i Instagram.

16/10/2023

Després del llançament de ChatGPT , són moltes les empreses tecnològiques que, han volgut unir-se als passos d'OpenAI. I, és que, com se sol dir, renovar-se o morir, així que ara les grans tecnològiques estan a la carrera per treure les seves innovacions en aquest àmbit.

Com no podia ser d'una altra manera, encara que potser, més tard del que s'esperava, Meta, ha anunciat el seu propi assistent virtual, a qui han anomenat MetaAI .

Un xatbot amb 28 personalitats.

L'aposta de Mark Zuckerberg, no es tracta d'un xatbot “tradicional”, es diferencia de la seva competència perquè ha decidit dotar aquest sistema de diferents personalitats . Es tractarà de personatges coneguts per tothom i l'usuari podràs triar entre 28 alternatives.

Entre alguns dels personatges que sortiran a la llum, hi haurà Mr. Beast o Paris Hilton, encara que apareixeran amb noms diferents. Meta, assegura que aquesta característica et farà sentir com si parlaràs amb persones conegudes.

Sembla que no tindrà una aplicació dedicada, sinó que estarà en diversos productes i serveis. Han confirmat que arribarà a WhatsApp , Messenger, Instagram…

Per fer servir el xatbot , caldrà escriure @ MetaAI i podràs començar a conversar i sol·licitar informació actualitzada i moltes més funcionalitats.

Aquesta nova funcionalitat en beta, arribarà primer als Estats Units, encara, no se sap si arribarà als països de la UE, ja que la regularització europea ha frenat el llançament de diversos projectes. De moment, queda esperar, per saber què passarà i quan podrem començar a fer servir aquest nou xatbot .

Què podràs fer amb MetaAI .

Tot i que, no sabem amb certesa en quina data arribarà MetaAI a Espanya, sí que, sabem tot el que podràs fer amb aquesta intel·ligència artificial de Meta.

-Escriure missatges i parlar-hi, com si fos una personal.

-Fer consultes i demanar-li informació.

-No t'hauràs de descarregar una aplicació independent.

-Tindrà 28 personalitats conegudes i et sentiràs com si hi parlaràs.

MetaAI a WhatsApp. Volem més als grups de WhatsApp?

Pel que sembla, aquesta intel·ligència artificial de Meta, estarà també present a WhatsApp i Instagram , encara que potser, et semblarà més útil i divertida a WhatsApp .

Podràs preguntar coses, demanar informació, horaris, llocs què visitar… a més, podràs anomenar-la als grups de WhatsApp . Podeu preguntar, per exemple, per l'horari d'obertura d'un restaurant, facilita la informació al grup i la resta d'usuaris, podreu interaccionar amb la resposta.

Potser, sigui una solució, per posar-nos d'acord, d'una vegada per totes i més ràpid, als grups de WhatsApp , quan intentem fer una quedada.

Si vols obtenir informació específica i en el moment, ja la podràs obtenir també, des d'una de les aplicacions més usades, com és WhatsApp .

Mark, Metavers i la seva afició per les ulleres.

Mark Zuckerberg segueix apostant pel metavers i com no podia ser altrament, per les ulleres.

A l'apartat de maquinari, ha presentat les ulleres de realitat mixta Quest 3, les quals tenen un xip que duplica la potència computacional i s'estima que valdran al voltant de 550€.

Sense cap dubte, tant el metavers com, l'afició per les ulleres, segueixen estant presents i segueixen apostant per ells. Haurem d'esperar a conèixer si aquestes ulleres seran les definitives i la millor aposta, fins ara, de Zuckerberg.

Conclusió.

Si seguim amb el símil de les carreres a la intel·ligència artificial, van una mica tard i no sabem encara, si bé o malament. Com que no sabem la data d'arribada a Espanya, haurem de confiar que l'espera valdrà la pena.

De moment, les funcionalitats de la seva intel·ligència artificial, ja les fan una altra sèrie d'aplicacions i com a punt una mica destacable, seran les diferents personalitats i personatges que podràs triar. Cosa que servirà per fer unes rialles, sentir per un moment que parles amb un famós i provar-ho amb els teus col·legues.

Però creiem que això no serà del tot suficient, a causa de la velocitat que altres companyies han agafat, desenvolupant autèntiques meravelles amb intel·ligència artificial. A Nubulus , us anirem informant sobre MetaAI , segons ens vagin arribant notícies noves.

Ens veiem a la propera entrada del bloc!

Actualitat Nubulus

.