Actualitat Nubulus

La tecnologia 3D ha vingut per quedar-se i per sorprendre'ns.

03/08/2023

La restauració dels partitres de la Sèquia Major del Pantà d'Elx i del Canal Desviament implicarà l'ús de la tecnologia 3D, cada cop més usada en diferents àmbits amb molt bons resultats.

Gràcies a l'ús de la tecnologia 3D, es reproduiran peces amb 85 segles d'història i la digitalització d'un llegat perquè la gent pugui entendre el valor veritable d'aquest patrimoni inigualable. Per això, mitjançant codis QR, s'aportarà informació rellevant, detallada i d'interès sobre això.

Amb l'ús de les tècniques 3D, a més de donar a conèixer aquest llegat patrimonial , protegit com a Bé d'Interès Cultural, es destaparà la sèquia al nucli urbà.

Una idea magnífica perquè tant habitants com visitants a aquesta ciutat puguin veure i valorar el patrimoni d'una manera més impactant i eficient. És per això que, cada cop, és més evident que la tecnologia 3D ha vingut per quedar-se i ofereix solucions molt interessants per a gairebé qualsevol idea o projecte que, se't passi pel cap.

Si desconeixes el món 3D, t'expliquem breument, quins usos en pots fer, i, sobretot, en quins sectors es pot fer servir i per a què. T'ho expliquem!

Usos de la tecnologia 3D actualment.

Molt s'ha avançat en aquest camp des dels seus inicis, cosa que és clar, és que, cada vegada, hi ha més persones i projectes que, aposten pel 3D. No ens estranya perquè els beneficis són molts i t'ofereix una sèrie de possibilitats, a millor preu que, amb un altre tipus de tecnologies.

Actualment, s'està usant principalment per a:

-Simulació i creació de peces per al sector industrial: Ha estat sens dubte, al sector on més ús s'ha fet de la tecnologia 3D. Realització de peces específiques i eines per al sector industrial, a un cost força menor que, usant un altre tipus de tecnologies.

Això ha suposat que moltes empreses puguin sol·licitar aquestes peces industrials, en qualsevol moment ia un preu molt més econòmic.

-Creació d'envasos, caixes, ampolles… Un sector en què el modelatge 3D està tenint molt èxit, creació d'envasos, caixes, ampolles, pràcticament qualsevol cosa que et passi pel cap, d'una manera original ia millor preu.

-Animació, efectes visuals, videojocs: El sector en què la tecnologia 3D brilla per si sola. Si ets un amant de l'animació, els efectes visuals de les pel·lícules o dels videojocs, aquesta tecnologia es fa servir pràcticament diàriament.

-Disseny de productes específics, prototips: Si tens un projecte al cap que vols dur a terme i necessites que sigui vist per possibles inversors, el modelatge 3D, ha de ser la teva aposta. Una manera més ràpida i econòmica de fer els teus propis prototips.

-Imagina-ho i fes-ho en 3D: A Nubulus , treballem el modelatge 3D en diversos projectes dels nostres clients, elaborant envasos per a productes, amb un resultat molt top, aquí pots veure'l. També, hem elaborat peces de pírcing i joieria en 3D, uns resultats que estan deixant bocabadats els nostres clients, fes un cop d'ull a les nostres creacions.

Assessorament al modelatge 3D.

Si hi ha alguna cosa fonamental a l'hora de començar un projecte en 3D, és rebre la informació i l'assessorament adequat per treure el màxim profit a aquesta tecnologia tan interessant.

A Nubulus , la nostra prioritat és que, els nostres clients entenguin a la perfecció aquesta tècnica, els diferents usos que es pot donar i obtinguin els resultats esperats, després d'apostar per la tecnologia 3D.

Per això, us assessorem al llarg de tot el procés, estudiem el vostre projecte, les vostres necessitats específiques, l'ús que voleu donar al 3D i us guiem per aconseguir els millors resultats. Explica'ns la teva idea, ens reunim i et donem la millor informació sobre el modelatge 3D per aconseguir els teus projectes.

Aquesta tecnologia no només et permet reproduir gairebé qualsevol cosa en 3D, sinó que també t'ofereix preus molt més assequibles i fàcils d'enfrontar especialment si estàs començant un projecte i necessites la realització d'un prototip.

Si vols unir-te a nosaltres i desenvolupar el teu projecte amb professionals 3D, pots contactar amb nosaltres i et facilitem tota la informació necessària.

Actualitat Nubulus

.