Actualitat Nubulus

Ja pots trobar a Google Maps els negocis on anar a reciclar.

04/05/2021

Cada vegada són més les persones i les empreses sensibilitzades amb el medi ambient. El passat 22 d'abril es celebrava el Dia de la Terra, que té l'objectiu de conscienciar als habitants del planeta sobre l'impacte que produïm en la terra i recordant-nos que hem de cuidar el medi ambient.
 
Per commemorar aquest dia i aportar el seu granet de sorra, Google, seguint la línia d'actualitzacions que us hem mostrat anteriorment per ajudar als usuaris a trobar rutes amb menys consum de combustible o donar-los informació sobre zones amb baixes emissions, des del dia 22 ens ofereix una nova actualització per ajudar-nos a reciclar de forma adient.
 
Tots els negocis que disposin d'una fitxa de Google My Business, ja poden mostrar als usuaris de Google quins objectes recullen per tal de reciclar-los, siguin piles, bateries, aparells electrònics, roba o plàstics, entre altres, depenent de la categoria del negoci. I és que, tot i que hi ha punts nets en les ciutats del país, no sempre els coneixem o no es troben a prop de nosaltres.
 
Amb aquesta iniciativa, Google ajudarà per una banda, als usuaris a saber on llençar adequadament i de forma actualitzada determinats objectes o materials que no sabien què fer-ne i per l'altra banda, a donar la visibilitat que es mereixen a aquells negocis amb models i pràctiques sostenibles.
 
Totes aquelles empreses que tinguin la seva fitxa verificada de Google My Business poden editar la informació del perfil per comunicar als usuaris quins articles recullen pel seu reciclatge. Els negocis poden trobar en la seva fitxa un nou apartat esmenat "Reciclatge" dins de la secció d'"Informació", juntament amb els atributs del negoci, on els apareixerà el llistat de productes admesos i cada negoci seleccionarà els que accepta.
 
 
Els usuaris poden trobar la informació esmenada a través del cercador, en la fitxa dels negocis i també a través de Google Maps.
 
 
 
 
A més, els Local Guides, que són persones que comparteixen a Google Maps els seus coneixements i les seves recomanacions locals per ajudar als altres usuaris, poden crear llistes sobre negocis que siguin respectuosos amb el medi ambient, que exerceixin pràctiques sostenibles i que ajudin als usuaris a consumir de manera responsable.
 
En properes actualitzacions, Google demanarà als usuaris una vegada acabada la visita a un negoci, que responguin un llistat de preguntes a Maps per tal d'informar si aquests fan reciclatge d'algun tipus d'objectes en l'establiment, o bé si en fa d'altres tipus de materials que es poden reciclar, dels quals Google encara no en tingui informació, per tal de poder complementar-la.
 
Des de Nubulus, considerem que és una gran iniciativa per part de Google, ja que ajudant als usuaris a trobar punts de reciclatge propers per cada tipus de producte, pot ajudar-ne a molts a prendre millors decisions pel planeta i a reciclar amb major freqüència.
 
Si necessites ajuda per crear o treure-li profit a la teva fitxa de Google My Business, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Des de Nubulus, t'assessorem i acompanyem en la transformació digital del teu negoci.
 

Agenda una reunió gratuïta

SERVEIS

Disseny Web

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

3/3/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local

Modelatge 3D

SERVEIS

1/8/2023 0:00:00

Modelatge 3D

Modelatge 3D

Empreses que han confiat en nosaltres.