Actualitat Nubulus

Ja està disponible la botiga online solidària de Casa Terra.

14/05/2021

Què és Casa Terra? 

 
Casa Terra és un projecte de cooperació responsable que neix el setembre del 2019 impulsat pel músic i activista Alguer Miquel amb l’objectiu de convertir-se en un punt de cooperació alternativa, ètica, horitzontal i responsable. El projecte forma part de la Fundació Esperanzah. Junts treballen per tal d’aconseguir un món més just, solidari, sostenible i regeneratiu
 
Casa Terra coopera i dóna suport a projectes transformadors d’arreu del món lluitant per la justícia global; l’ecologisme, la cultura comunitària, l’economia social i solidària i els drets humans
 

 

Què fan des de Casa Terra? 

 
En l’actualitat, Casa Terra està implicada en el seu primer projecte on dóna suport a l’Indira Ranamagar, l’activista nepalesa i a la seva organització Prisoners Assistance Nepal, que té l’objectiu d’acabar amb la presència de nenes i nens a les presons del Nepal i d’arreu
 
Progressivament, Casa Terra anirà acollint nous projectes que necessitin el seu cop de mà. De fet, ja està treballant per tal d’oferir la seva ajuda a projectes del Brasil, de República del Congo, de Sàhara Occidental i Palestina. 
 
A més, Casa Terra preveu construir la seva seu on oferirà activitats vinculades a l’educació i a l’ecologisme
 
 

Com pots ajudar a Casa Terra? 

 
Són diverses les formes amb les quals tu pots posar el teu granet de sorra a la labor de Casa Terra, així que pots escollir la que millor encaixi amb tu. En primer lloc, pots fer una donació, de forma periòdica o puntual, per petita que sigui. En segon lloc, pots fer obsequis solidaris comprant productes conscients i sostenibles a través de la seva botiga online. En tercer lloc, pots organitzar un esdeveniment o una jornada solidària per tal de donar a conèixer el projecte i fer-lo créixer. En quart lloc, pots oferir-te com voluntari en esdeveniments i festes solidàries de Casa Terra arreu de Catalunya. En cinquè lloc, pots fer difusió de la seva tasca per tal de fer arribar el projecte a més persones. Per últim, pots consumir de manera responsable, el canvi que vols veure en el món comença en tu mateix. 
 

Com ajudem des de Nubulus a Casa Terra? 

 
Des de Nubulus, ens va entusiasmar el projecte i per aquest motiu col·laborem amb Casa Terra des dels seus inicis en el 2019. Amb una il·lusió especial hem creat la seva pàgina web, on trobaràs tota la informació relacionada amb el seu projecte, el portal on pots realitzar les teves donacions i ara, per fi, estrenem la seva eCommerce solidària, on podràs comprar productes sostenibles i ajudar-la d’aquesta manera a poder donar suport als projectes que acompanya. 
 
Per Nubulus, és tot un honor poder fer costat al projecte i desitgem poder-ho fer durant molt temps. T’animem a que visitis la seva botiga online solidària i posis el teu granet de sorra en aquest meravellós projecte. Com deia Eduardo Galeano “Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món”.  
 
 

SERVEIS

Disseny Web

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

3/3/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local

Modelatge 3D

SERVEIS

1/8/2023 0:00:00

Modelatge 3D

Modelatge 3D

Empreses que han confiat en nosaltres.