Actualitat Nubulus

Impulsa el teu ecommerce per al 2024 i augmenta les vendes online.

04/01/2024

Amb l'arribada del nou any, cal adaptar-se i posar-se a treballar al teu ecommerce , a l'article d'avui, t'expliquem les claus necessàries per impulsar la teva botiga i augmentar les vendes.

Segueix aquestes claus, desenvolupa-les, porta-les a la pràctica i notaràs una millora significativa. Fes que les teves accions vagin millor encaminades al teu públic objectiu i notaràs molt aviat els resultats.

Claus per impulsar el teu ecommerce el 2024.

A continuació, et facilitem les claus que has de tenir en compte per impulsar el teu projecte online el 2024. Les coneixerem!

1.-Buyer persona: La creació de la buyer persona et facilitarà que les campanyes i accions del teu ecommerce siguin dirigides a l'audiència més adequada per a tu.

La buyer persona és molt similar al teu públic objectiu, però, a més, afegeix determinades peculiaritats sobre la manera de ser, hobbies, passatemps…

Assegureu-vos de tenir la buyer persona actualitzat i aconseguireu que les vostres accions i campanyes obtinguin millors resultats.

2.-Millora el posicionament orgànic: Quan un usuari detecta un problema o una necessitat, cerca la solució i la majoria, busquen la solució a Google. És per això que t'has d'assegurar que el teu ecommerce aparegui entre els primers resultats.

El 75% dels usuaris no fan clic en aquells continguts que no apareixen a la primera pàgina. Aquest any, una de les teves tasques més importants, ha de ser millorar el posicionament orgànic de la teva botiga en línia, per aparèixer a la primera pàgina.

3.-Email màrqueting per connectar: És una de les eines més poderoses per fomentar accions de màrqueting digital per als ecommerces. Mantingues els teus usuaris informats, recorda'ls que hi ets i ofereix promocions especials.

Recorda que és de gran importància, un assumpte a l'email, atractiu, original i que convidi a llegir-lo, igualment, el contingut ha de ser d'interès i centrat en el teu target.

4.-Remarketing per atraure vells coneguts: El remàrqueting és una estratègia molt efectiva per atraure aquells usuaris que van visitar el teu ecommerce , però no van arribar a finalitzar una compra.

Augmenta les possibilitats que l'usuari torni a la teva botiga en línia i finalitzi la compra, per això, seria interessant oferir-los una promoció, oferta o regal especial, per aconseguir que aquesta vegada, acabi comprant.

5.-Mostra que ets de confiança: Encara que cada vegada són més les persones que es decideixen per comprar en línia, la veritat és que, n'hi ha molts que es continuen resistint per por de ser estafats o que el seu producte no arribi.

La millor manera d'evitar aquesta desconfiança dels usuaris, és creant una interfície amigable, un disseny responsiu , un sistema de cerca intel·ligent i oferir tota la informació necessària perquè el client, no tingui cap mena de dubte a l'hora de comprar al teu ecommerce .

Accions específiques per millorar el teu ecommerce el 2024.

Ara que ja coneixes com pots donar un impuls al teu comerç electrònic per a aquest 2024, us mostrem una sèrie d'accions específiques que us ajudaran a consolidar el vostre projecte, generar confiança i guanyar posicions a Google.

-Xarxes Socials, les teves millors aliades: Sense cap dubte les xarxes socials són imprescindibles en qualsevol ecommerce , ens ajuden a connectar amb l'audiència, generen confiança i és una manera divertida de mostrar els teus productes.

Mantingues les teves xarxes socials actives, cuida el contingut i imatges que puges i sigues constant a les publicacions. La majoria d'usuaris, abans de fer una compra en línia, visiten les xarxes socials de l'ecommerce , per veure els comentaris i observacions d'altres usuaris.

-Crea contingut al bloc i guanya posicions: Un altre aspecte que hauràs de tenir en compte per millorar el teu ecommerce el 2024, és la creació de contingut original i d'interès al bloc. Mantingues els teus usuaris informats, ofereix notícies d'interès, mostra els teus productes, el procés d'elaboració, crea guies específiques…

Publicar contingut al bloc de manera habitual t'ajudarà a guanyar posicions a Google, generar confiança, expandir la teva marca i arribar a nous possibles clients.

-Inverteix en SEO i millora els teus objectius: Per finalitzar, la darrera acció per millorar la teva botiga en línia, és invertir en SEO. La manera més segura de millorar la teva posició als cercadors, superar la teva competència i posicionar-te per aquelles paraules clau del teu interès.

A Nubulus, som experts en la creació i manteniment d'ecommerces , treballem el SEO de manera professional, per ajudar-te a sortir a la primera pàgina de Google i augmentar les vendes durant 2024 T'esperem!

Actualitat Nubulus

.