Actualitat Nubulus

Com recuperar el teu compte d'Instagram, si te l'han robat o piratejat.

17/10/2023

Si tens un compte d'Instagram, has d'estar al corrent del què és un robatori o hackeig de compte d'Instagram , per arribar el cas, sàpigues com actuar.

Per evitar aquest tipus d'atacs, és molt important que, configuris adequadament la privadesa i seguretat en el teu perfil.

Però, si ets dels que ha patit un hackeig del compte d'Instagram, abans que, ho donis tot per perdut, t'indiquem com pots recuperar el teu compte i els passos que has de fer.

Com saber si t'han piratejat el teu compte d'Instagram?

Últimament, són moltes les persones que estan sent víctimes del robatori dels seus comptes d'Instagram, així que cal extremar les precaucions.

A continuació, t'expliquem com pots saber si el teu compte d'Instagram ha estat hackejat:

-Instagram ha tancat la teva sessió a tots els dispositius i no pots entrar.

-Has rebut un email, informant-te que s'ha fet un canvi al teu compte i no has estat tu.

-Algú està publicant contingut al teu compte d'Instagram.

-Instagram us ha avisat que hi ha activitat d'un dispositiu desconegut.

-Els teus seguidors reben MD d'spam.

Aquests són els senyals que t'adverteixen que el teu compte d'Instagram ha estat hackejat, en alguns casos, fins i tot, pots rebre un missatge on et demanen un import econòmic, per poder tornar a tenir el teu compte. En cap cas, accedeixis a pagar per recuperar el teu compte de nou, perquè en la gran majoria dels casos no serà així.

Opcions efectives per recuperar el compte d'Instagram.

Et detallem les accions que pots dur a terme, si t'estan intentant piratejar el teu compte d'Instagram.

1.-No demanis que denunciïn el teu compte: Amb els nervis de pensar que, ens poden treure el compte d'Instagram, demanem a la gent del nostre voltant que el denunciïn, t'aconsellem que no ho facis perquè no t'ajudarà, més aviat, empitjorarà la situació.

Instagram podria arribar a eliminar-te el compte del tot, si rep moltes denúncies alhora.

2.-Anul·la el canvi des de l'email que rebis: Si, quan estan intentant piratejar-te el compte d'Instagram, reps un email, has d'aturar immediatament l'atac, clicant a “protegir el meu compte” i seguint les instruccions que et facilitin.

Has de comprovar que tant els emails que reps com les urls són de confiança i pertanyen, veritablement, a Instagram.

Et sol·licitaran una sèrie de dades, per poder comprovar que ets el propietari real del compte d'Instagram.

3.-Sol·licita un enllaç de recuperació o accés al teu compte: Si no pots accedir al teu compte d'Instagram, potser amb una mica de sort, encara no hagin canviat, les teves dades. Per això, clica a “Has oblidat la teva contrasenya” o “Ajuda amb l'inici de sessió” i segueix les instruccions que et vagin indicant.

4.-Sol·licita assistència a Instagram: Pots sol·licitar assistència per reclamar i informar sobre el robatori del teu compte, hauràs d'adjuntar informació i proves que validin que és el teu perfil.

Des d'aquest enllaç podeu denunciar el robatori de compte, aquí.

També, podeu emplenar aquest formulari de suplantació d'identitat, aquí.

5.-Contacta directament amb Instagram: Una altra manera de solucionar el robatori o hackeig del teu perfil d'Instagram, és posant-te en contacte amb ells, pots fer-ho per vares vies:

Mitjançant el correu support@instagram.com i posar-ne en còpia, el següent email security@email.instagram.com

T'aconsellem que enviïs l'email tant en espanyol com en anglès i recopilis tota la informació necessària per demostrar que és el teu compte, així com, el dia que te la van robar.

6.-Contacta amb el xat de Facebook: Tot i que, es tracta de suports diferents, et poden derivar al suport d'Instagram. Per sol·licitar ajuda i reclamar novament el teu compte, has d'accedir a aquest enllaç i anar completant els camps que et demanin.

Conclusió.

Serem sincers i et direm que, el robatori del teu compte d'Instagram, a més de ser una mala notícia, pot ser que tardes entre diversos dies o setmanes, a recuperar-la. Solen trigar a fer aquestes gestions, entre altres coses, perquè reben moltíssimes sol·licituds amb la mateixa problemàtica.

Intenta enviar des del primer moment, tota la informació que et demanin i proves, que ets l'autèntic propietari del compte per intentar escurçar els temps.

Esperem que algunes d'aquestes accions que us recomanem us ajudin a recuperar el vostre compte com més aviat millor. Ens veiem a la propera entrada del bloc.

Actualitat Nubulus

.