Actualitat Nubulus

Com instal·lar el plugin Shopify - eTrusted

31/07/2023

Si busques ajuda per instal·lar correctament el plugin de Shopify eTrusted , has arribat al lloc indicat.

En els paràgrafs següents, us donem instruccions clares sobre les dues rutes possibles per instal·lar el plugin de Shopify. Al final, t'indicarem també com configurar-lo perquè en puguis aprofitar al màxim les funcions. Continua llegint!

2 rutes per instal·lar el plugin de Shopify - eTrusted

El procés per instal·lar el plugin de Shopify - eTrusted , disponible a partir del mes de març de 2023, pot variar depenent de si uses el de Trusted Shops per a Shopify. En aquest sentit, hi ha dues diferents rutes d'instal·lació:

Ruta d'instal·lació No. 1 : Ja estaves utilitzant un plugin de Trusted Shops per a Shopify:

 1. Desinstal·leu prèviament el plugin que veniu utilitzant. Per fer-ho, seguiu les instruccions proporcionades a la secció “ Desinstal·lació ”.
 2. Ara sí, instal·la el nou plugin de Trusted Shops seguint les instruccions d'instal·lació proporcionades a la secció “ Instal·lació ”.

Ruta d'instal·lació No. 2 : No havies utilitzat cap plugin de Trusted Shops per a Shopify:

 1. Pots saltar-te les instruccions de desinstal·lació, ja que no has fet servir cap plugin de Trusted Shops anteriorment.
 2. Instal·la el nou plugin de Trusted Shops seguint les instruccions d'instal·lació proporcionades a la secció “ Instal·lació ”.

Desinstal·lació

Per realitzar la desinstal·lació del plugin, seguiu els passos següents:

 1. Inicia sessió a Shopify.
 2. A la barra de navegació principal, seleccioneu " Configuració ".
 3. Quan es mostri mostrarà la vista global de "Configuració", feu clic a "Aplicacions i canals de vendes". A la columna dreta de " Trustbadge : Reviews Toolkit " , selecciona "Elimina".
 4. A la finestra pop up que apareix, fes clic a "Elimina" i el plugin es desinstal·larà correctament.

Instal·lació

Els usuaris de Shopify poden descarregar gratis el plugin " Trusted Shops Easy Integration " des de la Shopify App Store. Per fer-ho, fes clic a "Agregar app" (Si anteriorment has integrat el Trustbadge de forma manual, assegureu-vos d'eliminar aquesta integració abans de seguir).

De seguida, dins dels resultats de cerca, feu clic a " Trusted Shops Easy Integration " , la qual cosa us redirigirà a la vista global de l'aplicació. Per avançar, fes clic a l'apartat "Agregar app" .

A la finestra emergent que apareixerà a continuació, feu clic a "Instal·lar aplicació" . En fer-ho, acceptes els termes i condicions i afegiràs a la teva botiga el plugin.

Configuració

Per poder configurar el plugin, seguiu aquestes instruccions:

Inicia sessió amb les teves dades d'accés "API Client Credentials " , les quals són diferents de les d'accés al Centre de Control d' eTrusted .

A continuació, us explicarem com crear els vostres API Client Credentials i com utilitzar-los per iniciar sessió al plugin.

 1. Obre el connector i apareixerà la pantalla inicial de sessió.
 2. Feu clic a l'apartat "Sol·licituds" .
 3. S'obrirà la pàgina d'inici de sessió d' eTrusted a una pestanya nova del vostre navegador. Allà, col·loca el teu nom d'usuari, contrasenya i selecciona "Iniciar sessió" .
 4. En una finestra emergent, es mostrarà la visualització general "API Client Management" . Per copiar el vostre "Client ID" al porta-retalls, feu clic a la primera icona de document de color blau.
 5. Canvieu a la pestanya del navegador on teniu oberta la pàgina d'inici de sessió del plugin. Feu clic amb el botó dret del ratolí i seleccioneu "Enganxa" per afegir el "Client ID" copiat des del porta-retalls.
 6. Torneu a la finestra emergent amb la vista global "API Client Management" i feu clic a la segona icona de document de color blau. Això copiarà el teu "Client Secret " al porta-retalls.
 7. Canvieu novament a la pestanya del navegador amb la pàgina d'inici de sessió del connector. Fes clic amb el botó dret del ratolí al camp "Client Secret " i selecciona " Enganxa " per afegir el "Client Secret " copiat des del porta-retalls. Després, feu clic a “Connectar” .
 8. A la finestra emergent que apareix, podràs vincular els canals de venda que hagis registrat a Trusted Shops amb els canals corresponents a eTrusted ( Cal vincular-ne almenys un ) . Per fer-ho, utilitza els menús desplegables proporcionats i després fes clic a " Guardar ".

Es recomana vincular amb eTrusted tots els teus canals de venda abans de fer la configuració. Si no, no seran visibles a la teva botiga els ajustaments que facis. Sempre podràs modificar els enllaços a través de la pestanya "Ajustos" dins del plugin.

Actualitat Nubulus

.