Actualitat Nubulus

7 Tips a tenir en compte, per crear un web professional

14/08/2023

Si esteu pensant en crear la vostra pròpia pàgina web, heu de tenir clares una sèrie de premisses per aconseguir una pàgina web d'èxit.

Avui, t'expliquem quins passos has de seguir i definir perquè la teva pàgina web compleixi l'objectiu que tens pensat. Els veurem!

Passos per crear una web professional i dèxit.

1.-Defineix un objectiu.

Un dels primers passos que has de fer a l'hora de crear el teu lloc web és: Què vols aconseguir amb la teva web? Pot ser rebre trucades, que s'inscriguin al teu newsletter , que comprin en línia… per això, és totalment necessari que estableixis un objectiu clar i mesurable.

2.-Definició dels teus productes o serveis.

Intenta desglossar els productes o serveis en categories i subcategories, ja que aconseguiràs una navegació més intuïtiva per als usuaris que arribin a la teva web. Aquest pas és fonamental, com més intuïtiva sigui la teva web per a lusuari, millors resultats obtindràs.

3.-Segmenta el teu públic objectiu.

Defineix el teu tipus de públic objectiu per així poder realitzar accions de màrqueting més atractives per al teu públic. Cal que ho coneguis molt bé i defineixis certs aspectes, com ara: Edat, interessos, gustos…

D'aquesta manera et serà més fàcil establir quines són les xarxes socials més indicades, si tens una botiga de roba infantil, probablement el teu públic siguin famílies, els pares i en especial, les dones. En aquest cas, les teves xarxes socials a treballar serien Pinterest o Instagram.

4.-Paraules clau o keywords .

Lús de paraules clau aconseguirà que la teva estratègia de SEO tingui èxit. Per aconseguir això, has d'analitzar quines paraules clau són més rellevants al teu sector, quines són les més buscades, revisar què fa i treballa la teva competència...

Un cop, analitzat aquest punt, has de treballar les keywords , en el teu contingut tant de la pàgina web com del bloc, per anar pujant posicions als principals cercadors d'internet.

5.-Mapa del lloc web.

El mapa d'un lloc web o sitemap és un llistat d' url´s que conté la llista de les pàgines de la teva web. Seria com una mena díndex per als cercadors principals que, els ajudarà a entendre millor lestructura de la teva pàgina web.

6.-Preparació de tot el contingut i recursos gràfics.

Fer una web no és una tasca fàcil i has de tenir tot el contingut i recursos gràfics que necessitaràs per poder desenvolupar la teva pàgina web. Has de fer el contingut, seleccionar les imatges i disseny, logo, colors de marca…

Aquests aspectes són de gran importància, has de tenir cura de tots i cadascun dels detalls de la teva pàgina web i crear una imatge de marca que sigui fàcil de reconèixer per tots els usuaris.

7.-Domini i allotjament per a la teva pàgina web.

Tria el domini per a la teva pàgina web, el nom amb què vols que aparegui la teva web. Seleccionat el domini, has d'adquirir un hosting on allotjar la teva web. Assegureu-vos de triar un hosting de qualitat i en ser possible, amb una bona atenció al client per a casos en què tinguis alguna incidència amb la teva web, sigui solucionat el més aviat possible.

Accions per donar a conèixer la teva web al nombre més gran de persones.

Tenir la teva pàgina web llesta, no vol dir que ja no tinguis res més a fer, has de fer una estratègia completa per anar donant-te a conèixer i arribar cada cop a més públic.

Tria les xarxes socials més beneficioses per al teu tipus d'empresa, és millor que, al principi comencis amb 2 o 3 xarxes socials, consolidis el teu contingut i el nombre de seguidors i posteriorment, si ho creus oportú, treballar més xarxes socials.

El bloc és un altre dels punts forts que t'ajudaran a posicionar la teva web i donar-te a conèixer, treballa contingut de qualitat, interès i rellevant per al teu tipus de públic.

La constància és la clau per anar guanyant posicions, has de crear-te un calendari tant de contingut del bloc com de les teves xarxes socials, així, et serà més fàcil mantenir una constància i coherència a les teves publicacions tant a les xarxes socials, com al bloc. És un procés a mitjà termini, en què la constància i el treball, han de ser les teves premisses en el dia a dia, per aconseguir el teu objectiu amb la web.

Si vols crear una web de qualitat i seguir una estratègia completa per arribar als teus objectius, no dubtis en contactar amb nosaltres, et facilitem informació i t'orientem per tenir una web, tal com sempre has volgut.

Ens veiem a la propera entrada del bloc.

Actualitat Nubulus

.