Actualitat Nubulus

5 Tips imprescindibles per tenir una web professional a l'alçada.

31/08/2023

Avui, més que mai, cal tenir un lloc web professional , on mostrar els teus serveis o productes a la nova era digital. Actualment, no n'hi ha prou de tenir una web, cal tenir una web professional, amb un disseny cuidat, un contingut d'interès i una bona usabilitat.

Tipus per a webs professionals Aconsegueix destacar!

Et donem 5 tipus perquè la teva web sigui el més professional possible i els usuaris tinguin una bona experiència, cada vegada que hi entrin. Els coneixerem!

1.-Les primeres impressions…

A les pàgines web, passa això de: “La primera impressió és la que val” i és que, tens uns segons per guanyar-te els teus clients, quan entrin per primera vegada a la teva web.

Si es porten una primera impressió bona, tindràs moltes possibilitats que, segueixin navegant per la web, vegin què fas i contactin amb tu. Per això, has de donar importància a certs aspectes que faran que això sigui així.

Lestructura, colors i espaiat, juguen un paper important en el disseny web. També, has de triar adequadament el disseny del text i les fonts, perquè sigui de fàcil lectura i alhora originals.

2.-La versió web a cada pàgina, ben optimitzada:

El 80% dels usuaris reconeixen que tendeixen més a compartir i difondre el teu lloc web, si aquest està optimitzat i adaptat a la versió mòbil, a cadascuna de les seves pàgines.

Això és així, perquè la majoria d'usuaris arribaran a la teva web, a través del mòbil, amb la qual cosa és totalment imprescindible que la teva web tingui una versió mòbil a l'alçada.

No restes importància a aquest aspecte, pot marcar la diferència entre que la teva web tingui èxit o la teva web, sigui un autèntic fracàs.

3.-Temps de càrrega de la web Rapidesa!:

Els usuaris, estan més acostumats del que penses, a navegar per internet, entrar a webs, comprar en línia... i volen que siguin ràpids i, a més, saben perfectament, quan no són ràpids.

Aquest aspecte, es pot convertir en el teu pitjor enemic, si la teva web triga massa a carregar i va lenta. Per això, has de tenir molt en compte aquest tip i vigilar sempre que la teva web carregui pràcticament, a la velocitat del llamp😉

Si no ens acabes de creure, pensa com actuaries si entraràs per primera vegada a una web i trigarà més del compte a carregar. Possiblement, si això passés, no esperaries o simplement, canviaries un altre professional.

4.-Webs que agraden a Google:

Com bé sabràs, és important aparèixer als primers resultats de Google , perquè així, tindràs moltes més possibilitats que els usuaris contactin amb tu. Aquest objectiu, s'aconsegueix treballant el SEO, fonamental actualment, per agradar a Google.

La teva web ha d'estar optimitzada, s'ha de fer una cerca i estudi de paraules clau, per treballar-les en el contingut i ajudar Google a que, et vagi posicionant als primers llocs.

Aquesta assessoria de posicionament , ha de ser realitzada per professionals del sector i amb una àmplia experiència, per trobar la clau.

5.-Tenir cura dels detalls, aquestes petites diferències:

Un dels avantatges o desavantatges, segons com es miri, de l'era d'internet és que els usuaris també tenen experiència i saben quan una web està ben feta, cuidada i inspira confiança.

Has de cuidar tots els detalls de la pàgina web professional , contingut, estil, to, dissenys, imatges, fotos… Tots aquests aspectes, t'ajudaran a tenir una web professional, inspiraràs més confiança als teus clients i destacaràs entre la teva competència.

Posar-te en mans de professionals de disseny de pàgines web , és fonamental per aconseguir la web perfecta per al teu negoci, estil i objectius específics.

Treballa amb professionals en creació de pàgines web.

Afortunadament, enrere quedo això de: “El meu nebot em fa la pàgina web” perquè actualment, una web professional porta feina, eines específiques i coneixements en diverses àrees. És per això que, si veritablement vols destacar amb la teva web, has de contactar amb professionals.

Per tenir una web amb les exigències actuals, cal cuidar el disseny, el contingut i el SEO, així que, el més recomanable és que et posis en mans de professionals, et deixis assessorar i busquis això que, tant et diferencia per mostrar-ho a el teu lloc web.

Els usuaris busquen personalització, diferència i creativitat, la teva web, ha de tenir tots aquests detalls per destacar i aconseguir assolir els teus principals competidors a Google.

A Nubulus , ens encarreguem de la creació de pàgines webs professionals , contacta amb nosaltres i ens reunim per complir amb els requisits actuals en creació i disseny de pàgines webs.

Actualitat Nubulus

.