Actualitat Nubulus

5 claus per millorar el teu posicionament orgànic el 2024.

08/01/2024

Amb l'arribada del nou any, arriba el moment d'adaptar la nostra estratègia SEO i treballar aquells aspectes que seran rellevants per al SEO el 2024.

A l'article d'avui, t'expliquem 5 claus que faran millorar el teu posicionament orgànic el 2024 i hauràs de tenir molt en compte, per guanyar posicions i superar la teva competència directa.

Vols conèixer les claus per millorar el SEO el 2024? Continua llegint!

5 claus per millorar el SEO del teu lloc web el 2024.

Google va canviant de manera constant i és totalment necessari adaptar la nostra estratègia SEO als nous canvis i tendències. No et quedis enrere aquest nou any i aplica aquestes 5 claus que et mostrem tot seguit.

1.-Major ús de la IA generativa: Sense cap dubte la IA encara estarà present aquest 2024 i amb molta més força. Ha transformat molts àmbits, entre ells, la creació de contingut, però no només et pots beneficiar de l'ús de la IA a la teva estratègia SEO per crear contingut, també pots donar-hi suport per optimitzar l'arquitectura del teu lloc web, indexació i automatitzar tasques repetitives.

2.-Major importància a les cerques personalitzades: Google aposta per aquelles pàgines web que ofereixen informació d'interès i rellevant. La teva estratègia no només ha de basar-se a treballar i posicionar aquelles paraules clau amb més volum de cerques, també has d'oferir informació específica i d'utilitat per als teus usuaris.

3.-Recerques per veu: L'any passat les cerques per veu van augmentar considerablement i aquest any s'espera que la tendència segueixi a l'alça. Per tant, has d'optimitzar la teva web a aquest tipus de cerques, ja que, no realitzem la cerca de la mateixa manera, quan ho fem usant la veu.

Aquest tipus de cerques per veu, estan molt relacionades amb el SEO Local, pel fet que, els usuaris que busquen alguna cosa a la seva localitat, a prop seu, solen fer les cerques per veu i no de manera escrita.

4.-L'estacionalitat, la teva millor aliada: Una estratègia de SEO efectiva, cal avançar a les tendències i dates importants. Per exemple, les rebaixes del gener, podeu crear una landing page o contingut específic per a aquesta data assenyalada, feu-ho unes setmanes o mesos abans que tingui lloc l'esdeveniment.

5.-Experiència d'usuari: L'experiència d'usuari sempre ha estat de gran importància per a Google, però cada vegada, és més necessària. El vostre lloc web ha d'estar disponible i adaptat per a qualsevol mena de dispositiu, les imatges han de ser de qualitat i visibles en tots els formats i aquesta en auge la interacció. Crea experiències interactives i fes ús del 3D o la realitat augmentada Notaràs una gran millora!

Claus per a ecommerces durant 2024. Aposta per la interacció!

Si teniu un comerç electrònic i voleu saber què s'esperarà del vostre projecte per a aquest 2024, us indiquem les tendències que no podreu deixar passar per alt, especialment, amb les generacions més joves.

-La Generació Z, els nascuts entre 1997 i 2012, s'estan incorporant al mercat del consum amb una gran rellevància i força. Per ells, és de gran importància la sostenibilitat, la cura pel medi ambient i l'ètica, no són tendències, són apostes clares i concises que esperen qualsevol comerç electrònic.

Hauràs de connectar amb ells per la sensibilitat, crear una marca amb ànima i “parlar menys” per actuar molt més.

-Humanització del contingut: Tot i que, és cert que la IA ens ajuda a crear contingut, cal no passar-se amb l'ús de la intel·ligència artificial, en aquest aspecte. No perdis la connexió amb la teva comunitat, humanitza el contingut, personalitza el missatge i mostra els valors de la teva marca.

-La personalització com a exigència: Si alguna cosa caracteritza la Generació Z, és que tenen molt clar el que volen i busquen. No demanen una personalització, l'exigeixen, tant en l'atenció al client com en tot el procés de compra al teu comerç electrònic. Avui, és més necessari que mai conèixer a la perfecció els teus consumidors per així oferir el que esperen de tu.

A Nubulus , som experts en la creació i manteniment d'ecommerce, així com, en la creació d'estratègies SEO efectives i personalitzades al teu tipus de projecte. Contacta amb nosaltres!

Actualitat Nubulus

.